Waarom deze site

03-09-2006 Door de redactie.


Waarom deze site

"In de Geest van Gebed" is een initiatief van Hans en Peter.
De site is voornamelijk opgezet volgens een Rooms-Katholiek principe met de nadruk op het gebed.

Deze site "In de Geest van Gebed" is ontstaan uit de behoefte om gebeden te verspreiden. Met name het boekje "De Bron van het Geluk" en de "Rozenkransgebeden". Deze boekjes waren al enkele jaren in gedrukte vorm beschikbaar, maar op een bepaald moment heb je bijna iedereen er wel een gegeven en zie je het stapeltje in de kapel of in de plaatselijke kerk niet echt meer kleiner worden. Via internet leek het ons ideaal om ons verspreidingsgebied te vergroten. Ons doel hierbij was voornamelijk om voor mensen die op zoek zijn naar deze gebeden, de gelegenheid te bieden ze te bestellen, en zo deze gebeden te verspreiden. De boekjes zijn geheel gratis, onder voorbehoud van de verzendkosten bij grote hoeveelheden.
We hadden echter ondertussen ook een groot aantal gebeden verzameld welke we ook graag in de vorm van een gebedenbibliotheek aan het publiek wilden aanreiken. Deze gebeden zijn ook als PDF te downloaden of uit te printen. Er zijn geen beperkingen zoals bij copyright etc.

"In de Geest van Gebed" houdt zich niet bezig met verkoop van andere religieuze artikelen.
Voor vragen kunt u ons mailen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Veel devotie en Gods zegen en genade toegewenst door


Hans en Peter