Start arrow Forum
in de Geest van Gebed
 
 
Main Menu
Start
Algemeen
Rozenkrans gebeden
De Bron van het Geluk
Gebeden bibliotheek
Noveen gebeden
Artikelen GvG
Bedevaart impressies
Kalender
Links
Classic Geest van Gebed
^
^
Wie is Online?
in de Geest van Gebed forum  


Introductie - 2005/09/30 12:38 Hallo, ik ben Hans, een van de moderators van dit forum, ik heb mezelf op de site ook voorgesteld onder [Start - Algemeen - Waarom deze site? – Inleiding van Hans] Hier op het forum manifesteer ik me met de naam JohFraEl. Deze nick is afgeleid van mijn doopnamen Johannes Franciscus Elisabeth. Ik ben net 40 jaar geworden en woon in het kempische dorpje Eersel onder Eindhoven vlak bij de Belgische grens.
Ik heb mijn geloof hervonden op 27 jarige leeftijd na jaren van sceptisch naar alle vormen van religie te hebben gekeken, uiteindelijk vond ik mijn weg terug naar de Rooms Katholieke Kerk, niet zo zeer als instituut maar vooral als bron en bewaarder van de geloofsleer, sacramenten zoals de communie en de biecht en tradities en ceremonies zoals de Heilige Mis en bedevaarten. Verder ben ik nog steeds in alles geïnteresseerd wat te maken heeft met historie, literatuur, cultuur en religie in het algemeen.
De bedoeling van deze rubriek is dat nieuwe leden zichzelf voorstellen, zodat anderen weten met wie ze te maken hebben. Bestaande leden zijn dan in staat iemand welkom te heten door erop te reageren. Het is echter geen verplichting maar omdat het forum een virtuele ontmoetingsplaats is, is het wenselijk dat naast een naam er ook wat persoonlijke informatie gegeven wordt. Bijvoorbeeld leeftijd, waar je vandaan komt en waarom je lid bent geworden van het 'Geest van Gebed Forum'. Eventueel kan je toelichten waar je interesses liggen ten opzichte van religie, hoe je het geloof hebt gevonden of juist nog zoekende bent. Doelstelling is dat het allemaal wat minder onpersoonlijk is, indien iemand echter anoniem wil blijven kan dat ook.

Gods zegen en heel veel genoegen op dit forum!

Groet, Johfrael (Hans)
"Hij die zonder zonden is, werpe de eerste steen"
  | | De Administrator heeft publieke schrijf toegang geblokkeerd.

© 2019 in de Geest van Gebed
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.