Start arrow Gebeden bibliotheek arrow Tot God de Zoon (Jezus) arrow Toewijding aan het allerheiligste Hart van Jezus
in de Geest van Gebed
 
 
Main Menu
Start
Algemeen
Rozenkrans gebeden
De Bron van het Geluk
Gebeden bibliotheek
Noveen gebeden
Artikelen GvG
Bedevaart impressies
Kalender
Links
Classic Geest van Gebed
^
^
Wie is Online?
We hebben 3 gasten online
Toewijding aan het allerheiligste Hart van Jezus PDF Afdrukken E-mail

(voor het feest van Christus Koning)

Allerzoetste Jezus, Verlosser van het mensdom, zie op ons neer, nu wij in alle ootmoed voor uw altaar zijn neergeknield.
Wij behoren U toe en wij willen U ook toebehoren; maar, om nog inniger met U verenigd te worden, wijdt ieder van ons zich heden vrijwillig toe aan uw allerheiligste Hart.
Velen hebben U nooit gekend, velen hebben uw geboden veracht en zich van U afgekeerd.
Allergoedertierenste Jezus, heb medelijden met al deze mensen en trek hen allen tot uw heilig Hart. Heer, wees Koning, niet alleen over de getrouwen, die zich nooit van U hebben verwijderd, maar ook over de kinderen die, als de verloren zoon, U hebben verlaten. Maak, dat ze spoedig terugkeren naar het vaderhuis en dat ze niet omkomen van ellende en honger.
Wees Koning over hen die door dwaling zijn misleid of door scheuring zijn afgescheiden. Breng hen terug in de haven van de waarheid en tot de eenheid van het Geloof, opdat weldra één kudde zal zijn en één herder.
Heer, geef aan uw Kerk ongestoorde vrede en vrijheid. Schenk aan alle volken rust en orde. Geef, dat over de gehele aarde eindelijk deze éne kreet weerklinke: Eer aan het goddelijke Hart, dat ons heil heeft gebracht! Aan dat Hart zij eer en lof in eeuwigheid!

Amen.

 
< Vorige   Volgende >

© 2019 in de Geest van Gebed
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.