Start arrow Gebeden bibliotheek arrow Voor diverse intenties arrow Gebed voor deze tijd van verwarring
in de Geest van Gebed
 
 
Main Menu
Start
Algemeen
Rozenkrans gebeden
De Bron van het Geluk
Gebeden bibliotheek
Noveen gebeden
Artikelen GvG
Bedevaart impressies
Kalender
Links
Classic Geest van Gebed
^
^
Wie is Online?
We hebben 2 gasten online
Gebed voor deze tijd van verwarring PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Johfrael   
Saturday 20 September 2014

Gebed voor deze tijd van verwarring

O Heer, almachtige God, wij bidden U, vanuit de grote hevigheid van de storm die zovele zielen van Uw goddelijke Majesteit wegrukt, onze gevoelens van diepe aanbidding aan en van betrouwvolle en kinderlijke godsvrucht.

Lieve Jezus, onze Meester en onze Vriend, met Uw voor ons doorstoken Hart, help ons vastberaden en onverdroten trouw te blijven aan ons geloof, help ons thans het kruis met liefde te dragen, help ons nederig en zachtmoedig te blijven, en overtuigd, dat U Uw kerk redden zult.

Heilige Geest, goddelijke Vertrooster, zuiver onze harten, heilig ze in de Waarheid. Verlicht en sterk de zielen van priesters en leken die niet meer weten waar zij het hebben. Herinner steeds alle in de war gebrachte christenen eraan, dat het Evangelie uit hun kinderjaren het echte,ware Evangelie is, en dat er geen andere dan U, Heer onze God, God is. Geef hun, dat zij niet meegesleurd worden door de wilde stromingen van de grote modernistische ketterij, en, door gebed en boete gesterkt, geeef hun de kracht om Uw genade te beantwoorden en stoutmoedig dammen op te richten tegen het rijk van Satan.

Heilige Maagd Maria, Versterkte Stad tegen de ketterijen, U, die we als de Koninging van de Hemel vereren, en als de Moeder van Gods Kerk, wees ons licht en onze verdedigster! Houd ons in de waarheid liefhebbende kinders van de Heilige Katholieke Kerk, vul onze harten met een uitzonderlijke liefde, schenk ons een ijver van vuur, die ons de aardse dingen misprijzen doet, om alleen nog het volbrengen van de wil van Uw goddelijke Zoon te behartigen. Amen.

 

Bron:

Martiaal Centrum - 156, Avenue d'Huart B - 5300 CINEY (België)

Laatst bijgewerkt op ( Saturday 20 September 2014 )
 
< Vorige   Volgende >

© 2019 in de Geest van Gebed
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.