Start arrow Algemeen arrow Waarom deze site? arrow Interactief
in de Geest van Gebed
 
 
Main Menu
Start
Algemeen
Rozenkrans gebeden
De Bron van het Geluk
Gebeden bibliotheek
Noveen gebeden
Artikelen GvG
Bedevaart impressies
Kalender
Links
Classic Geest van Gebed
^
^
Wie is Online?
We hebben 2 gasten online
Interactief PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Peter   
Tuesday 27 September 2005
In 2000 hebben we de eerste site opgezet, deze was bedoeld om mensen kennis te laten maken met de verschillende gebeden en om deze te verspreiden.

Na enige tijd ontstond de behoefte om meer met de site te gaan doen, zoals een gastenboek en een forum waar mensen van gedachten kunnen wisselen. Echter met de toenmalige opzet was dat heel bewerkelijk.

Image

Registratie:
Nu is de techniek van websites bouwen dusdanig modern dat we met deze nieuwe site veel makkelijker artikelen kunnen toevoegen. U als lezer, kan zelf weblinks (internetpagina's), gebeden en artikelen aan ons sturen (Site aanmelden)* die wij beoordelen en mits overeenkomstig onze doelstelling publiceren op deze site*. Het is echter wel noodzakelijk om jezelf als gebruiker te registreren via onze Account-registratie! (Deze registratie is sinds kort extra beveiligd tegen aanvallen van zogenaamde spam-bots.)
U kunt dan ook gebeden aandragen voor publicatie via Gebed/artikel aanbieden (werkt alleen indien ingelogd). Daardoor werd onze wens van een interactieve site realiseerbaar. Met de functionaliteit van een pdf maken, printen en emailen van elke willekeurige pagina denken we dat een stap in de goede richting hebben gedaan. De icoontjes voor PDF, Printen en mailen kunt rechtsboven elk artikel vinden, klik op deze icoontjes en je kan de inhoud van de desbetreffende pagina downloaden als PDF, printen op je lokale printer of als link emailen naar een bekende.

De Kalender is een samenvatting van Heiligen dagen en Kerkelijke feestdagen, deze kan je raadplegen maar ook hier is het mogelijk om als geregistreerde gebruiker items in te sturen om toe te voegen aan de kalender, je klikt op het plusteken linksboven of in de datum en stelt een feestdag of de sterfdag van een patroon of heilige voor met een omschrijving.

Het Forum is speciaal gebouwd voor jullie als gebruikers. Op het forum kunnen jullie vragen aan ons en aan elkaar stellen. Ook een praatje maken of om kennis maken met anderen is het forum erg geschikt. Daarmee zijn wij van mening dat we een optimale interactieve site kunnen bieden die geheel belangeloos probeert u van dienst te zijn.

(* alleen indien geregistreerd en in overleg)

Laatst bijgewerkt op ( Sunday 19 April 2009 )
 
< Vorige   Volgende >

© 2019 in de Geest van Gebed
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.