Start arrow Algemeen arrow Waarom deze site? arrow Inleiding van Peter
in de Geest van Gebed
 
 
Main Menu
Start
Algemeen
Rozenkrans gebeden
De Bron van het Geluk
Gebeden bibliotheek
Noveen gebeden
Artikelen GvG
Bedevaart impressies
Kalender
Links
Classic Geest van Gebed
^
^
Wie is Online?
We hebben 1 gast online
Inleiding van Peter PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Peter   
Tuesday 27 September 2005

Mijn welbeminde broeder/zuster,

Toen ik mijn geloof in Jezus Christus vond op 29 jarige leeftijd, ben ik bij het beginnen moeten beginnen. Ik heb het Nieuwe Testament gelezen en langzaam aan werd het me allemaal een beetje duidelijk waar het om draaide. De liefde van God voor zijn kinderen.

Ik kende geen enkel gebed, zelfs het Onze vader en het Wees Gegroet niet. Dat heb ik opnieuw van buiten moeten leren. Na enige tijd zijn daar ook kerkbezoeken bijgekomen en daarna de biecht. Ik vond het moeilijk om te bidden tot God, ik wist niet wat te zeggen. In mijn eigen woorden kwam ik al een eind, maar ik had de behoefte aan gebeden voor een specifiek doel. Ook het leren van de rozenkrans gebeden was niet makkelijk, tegenwoordig kent niet iedereen ze meer en hoe men ze moet bidden. Daarom ben ik begonnen met het uitgeven van enkele boekjes waarin deze onderwerpen beschreven staan. Toen zo langzamerhand de meeste mensen die ik ken zo'n boekje hebben, ben ik gaan zoeken naar een ander medium om ze te verspreiden. Dat is dus internet geworden.

Op deze site kan men vinden hoe men een rozenkrans moet bidden, er is onder andere een bibliotheek met gebeden voor allerlei doelen en ik heb "De Bron van het Geluk" toegevoegd. Deze laatste verzameling gebeden heeft me in het begin zeer geholpen op mijn zoektocht naar God en was tevens mijn "bedankje" voor het openen van de deur na zoveel geklop.

Ik hoop dat u net zoveel vreugde mag beleven met deze gebeden als ik.

Groet, Peter
Laatst bijgewerkt op ( Tuesday 27 September 2005 )
 
< Vorige   Volgende >

© 2019 in de Geest van Gebed
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.